Welkom op mijn website!

Mijn naam is Lore. Samen met mijn 4 katten (Fien, Loes , Fons, Çois) en mijn vriend woon ik in Asse. Ik ben afgestudeerd als bachelor in de ergotherapie en heb 5 jaar in de zorgsector gewerkt. In 2017 maakte ik de stap om mijn eigen zaak op te starten als kattentrimmer. Zo kon ik mijn grote droom en passie omzetten naar een eigen onderneming. Ik ben trots dat ik kan zeggen dat ik de eerste en enige fulltime kattentrimmer ben in de ruime regio. 

Je kan bij mij terecht om de vacht van je kat op een huid-, vacht- en katvriendelijke manier te laten verzorgen. De eerste jaren deed ik enkel huisbezoeken. Maar sinds mei 2020 heb ik ook een contactloos trimsalon bij mij thuis opgestart. Hiernaast trim ik ook op locatie bij dierenartsencentrum Coranimo in Vilvoorde en dierenarts Animell in Affligem.

Ik heb verschillende opleidingen en bijscholingen over kattentrimmen gevolgd in België en Nederland. Deze cursussen waren voornamelijk gericht op het huid-, vacht- en katvriendelijk trimmen. Ik heb al les gekregen van enkele van de grondleggers van het niet-invasief trimmen. Ik ben aangesloten bij een vereniging van trimsters die werken op een vacht-, huid- en katvriendelijke manier, genaamd kattentrimsters.nl. Daarnaast ben ik lid van het Kattentrimkeurmerk, dit keurmerk waarborgt de kwaliteit van katvriendelijke en vachtbesparende kattentrimmers. Ook volgde ik onlangs de Happy Cats Bootcamp Pro (een opleiding over kattengedrag) en behaalde ik het Happy Cats keurmerk.  Ik blijf me met veel plezier regelmatig bijscholen over de nieuwste inzichten en technieken!

 

This function has been disabled for MIAUW - kattentrimmer.