TARIEVEN KATTENTRIMMEN 2024:

  • Trimbeurt in trimsalon (Asse):  €50
  • Trimbeurt bij dierenarts (Vilvoorde en Affligem):  €55
  • Trimbeurt aan huis:  €65 (+ €50 per extra kat)
    + reiskosten € 0,4265/km heen en terug vanaf > 10 km van Zellik en ev. parkeerkosten

Toeslag bij extreme vervilting of achterstallig onderhoud: + €20

Wanneer het onmogelijk is om alle knopen en vilt te verwijderen in één trimbeurt (bijvoorbeeld door te veel stress bij de kat), dan wordt een tweede trimbeurt voorgesteld.

Ik trim geen katten met vlooien, ringworm of andere gelijkaardige aandoeningen. Ga in dat geval eerst naar de dierenarts om je kat te laten behandelen. Nadien is je kat hier weer van harte welkom!

Wanneer uw kat echt niet behandeld kan worden (té agressief of gestresseerd), dan zal ik de behandeling moeten stoppen en breng ik een starttarief van €25 in rekening. (Dit telt niet bij een huisbezoek, dan wordt het normale tarief gevraagd.) Samen met u wordt er dan gezocht naar een gepaste oplossing waarin uw kat toch geholpen kan worden.

Tot 24 uur voorafgaand aan de trimbeurt, is annuleren of verzetten kosteloos. Binnen de 24 uur annuleren of verzetten? Dan ben ik genoodzaakt om de trimbeurt in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Betalen kan cash of via MobilePay (Payconiq). Wanneer u een afspraak maakt, gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid. MIAUW is een geregistreerde, verzekerde en professionele onderneming (met ondernemingsnummer BE 0674 730 614).

This function has been disabled for MIAUW - kattentrimmer.